Kundebesøk hos Lille Blad
Kundebesøk hos Lille blad
Å dyrke urter og salater uten jord – hadde du trodd at det var mulig?
Faktisk, på bare 25 dager går det fra Lille Blad sår et frø, til salaten står i full «blomst». 🌿
Vi har hatt gleden av å få en omvisning hos vår kunde Lille Blad i Båstad. De vant Gründerprisen på Trøgstadkonferansen i februar i år, så vi ønsket å ta en tur for å gratulere dem, samt bli mer kjent med personene bak med Bjørn Heller i spissen.
Fascinerende var det – å høre Bjørn fortelle om opprettelsen av Lille blad og hvilke drømmer han har for firmaet videre.
Vi fikk en omvisning i låven, som var gjort om til å dyrke ren mat i et beskyttet miljø med hjelp av kunstig intelligens – og med løsninger som ikke krever jord.
Vi fikk prøvesmake på deilige urter, salater og spirer av høyeste kvalitet – og han kunne garantere at vi spiste trygt, helt uten sprøytemidler.
I dag importerer Norge mer enn 60% av all salat vi spiser, og vi kan ofte bli syke. Med all forurensing, nedbør, det usikre været som er nå for tiden – valgte Lilla Blad å skape produksjon av salat, krydderurter og mikrogrønt innendørs – hele 365 dager i året. De tar i bruk teknologi som muliggjør økt Norsk produksjon av trygg mat året rundt. Dette varmer hjerte til vår bærekraftansvarlige Marthe, som fikk gleden av å være med Rådgiver Henrik på kundebesøk.
Her kan du lese mer om Lille Blad i Båstad. https://www.lilleblad.com/
#Lokalbanken siden 1859