Peis

Velkommen til bærekraftseminar

Vi har gleden av å invitere våre bedriftskunder til Askim & Spydeberg Sparebank sitt bærekraftseminar. Etter fjorårets suksess ser vi frem til en ny dag fylt med inspirasjon, kunnskapsdeling og viktige diskusjoner om hvordan vi sammen kan skape en mer bærekraftig fremtid.

📅Dato: 25. september 2024

🏨Sted: Scandic Brennemoen

🕛Tid: Klokken 09:00-12:00 (med påfølgende lunsj)

😀Påmelding: Fyll ut skjema her!

Agenda

  1. Nordre Follo kommune - anbudsprosesser (miljøkrav for tilbydere)

    Dette innlegget er spesielt rettet mot deg som besvarer anbud. Vi vil gå gjennom hvordan Nordre Follo kommune har integrert miljøkrav i sine anbudsprosesser, og hva dette betyr for tilbydere. Med økende fokus på bærekraft i offentlige anskaffelser, er det nå viktigere enn noen gang å forstå hvordan du kan oppfylle og dokumentere miljøkravene.

  2. Energi AI - Viktigheten av klimaregnskap

    EnergiAI presenterer seg selv og forklarer viktigheten av klimaregnskap og hvordan deres løsning kan hjelpe med å lage nøyaktige klimaregnskap.

  3. Marit Heller | Trippel Bunnlinje

    Marit Heller vil snakke om Miljøfyrtårn-ordningen, inkludert kursopplegg og kostnader knyttet til sertifisering. Rekrutteringsbyrået People4you, som nylig ble miljøfyrtårnsertifisert, vil dele sine erfaringer med sertifiseringsporsessen og fremtiden. Det vil bli anledning til å melde seg på kurs for å bli sertifisert Miljøfyrtårn.

  4. Lars Erik Pettersen | Askim Frukt- og Bærpresseri

    Fabrikksjef, Lars Erik Pettersen, vil dele erfaringer fra bærekraftsarbeidet deres, og hvordan de planlegger for fremtiden. De har blant annet installert solcelle-anlegg på taket, og med midler fra bærekraftsfondet til Askim & Spydeberg Sparebank har de laget livsløpsanalyser på noen av nøkkelproduktene.

Les om vårt bærekraftsfond her

Dette er en flott mulighet til å lære mer om konkrete tiltak som kan bidra til bærekraftig utvikling i din virksomhet, samt til å nettverke med andre bedrifter i regionen.

Håper å se deg på Brennemoen den 25. september!

 

Påmelding

For å melde deg på, vennligst klikk på knappen nedenfor og fyll ut påmeldingsskjemaet. Det er begrenset med plasser, og derfor "førstemann til mølla" som gjelder. Arrangementet er forbeholdt våre bedriftskunder.