Trainee/utviklingsstilling med frist 25/4-19

Trainee/utviklingsstilling i en ekte lokal sparebank!

Har du lyst til å komme med på et fantastisk team i en solid og ekte lokal sparebank, og utvikle deg til en god og fremtidsrettet rådgiver og samarbeidspartner for våre kunder?

Askim & Spydeberg Sparebank er en stor lokal aktør i Indre Østfold samt at vi stadig bygger en sterkere og mer betydningsfull posisjon i Follo. Kundeundersøkelser viser at våre kunder er blant de mest fornøyde i Norge, og dette er en posisjon vi ønsker å opprettholde og forsterke.

Vi betjener kunder i alle kanaler, men legger stor vekt på den personlige servicen og rådgivningssamtalen. For å styrke denne posisjonen, ser vi nå etter nye fremtidsrettede personer vi kan ansette i et 1 ½ -2 årig  trainee-/utviklingsprogram.

Det utlyses nå 1-3 trainee-/utviklingsstillinger. Stillingene har pt organisasjonsmessig plassering i hhv Follo og Indre Østfold., men vil kunne endres i løpet av ansettelsestiden. Trainee-/Utviklingstiden vil være 1 ½ - 2 år. Etter avsluttet utviklingsperiode vil det være mulighet for fast tilsetning i stilling som kunderådgiver på personmarked (PM) eller kundesenter.

Det vil bli satt opp et opplærings-/utviklingsprogram hvor du gis mulighet til å bygge kompetanse og erfaring for å kunne oppfylle stillingsbeskrivelse for kunderådgiver PM. Det vil bli prioritert å bygge opp en autorisert kompetanse innen kreditt og forsikring, og med muligheter for påbygging av sparing (AFR). Du vil i tillegg bli godt kjent med bankens forskjellige avdelinger og fagområder og vil få en god innføring i bankens grunnleggende produkter og tjenester.

Vi søker deg som minimum er i ferd med å avslutte en bachelor innen et fagområde som er relevant for banken, eller at du minimum har en slik bachelorutdannelse med noen års arbeidserfaring.

Vi legger stor vekt på at du har et sterkt ønske om å kunne gi våre kunder den beste kundeopplevelsen gjennom å være en god rådgiver og samtalepartner for våre kunder. Vi leter derfor etter deg som:

  • Har en stor porsjon skaperkraft i deg, ønsker å skape resultater -både selv og gjennom teamet - og har god gjennomføringsevne.
  • Har gode sosiale evner, kan drive relasjonsbygging og har gode kommunikasjonsferdigheter.
  • Har evnen til å finne frem i og behandle store mengder av informasjon, og raskt identifisere det du har brukt for.
  • Er god på bruk av digitale verktøy/kanaler.
  • Har evne til å gå dypere ned i problemstillinger og finne gode løsninger.

I tillegg til å kunne skape egne resultater, er det vesentlig at du er en sterk lagspiller som kan være med å utvikle eget avdelingsteam og teamet Askim & Spydeberg Sparebank. Alt dette for på best måte å etterleve våre verdier ut mot kunden Engasjert, ukomplisert og omtenksom.

 

Interessert?

Synes du dette høres spennende ut og er en utfordring du kunne tenke deg å ta, så oppfordres du til å ta kontakt med:

Ass. banksjef/HR, Espen Halvorsen på telefon 976 85 2 40 eller epost eh@asbank.no

Viseadm. Banksjef, Ole A Kvilesjø på telefon 950 45 389 eller epost oak@asbank.no

Ansettelse forutsetter godkjent bakgrunnssjekk, inkludert politiattest og kredittsjekk.

Oppstart/tiltredelse etter avtale.

Søknadsfrist med CV settes til 25. april 2019 og sendes til eh@asbank.no