Hvorfor bør du velge oss?

Vi er banken med det store hjertet og fornøyde kunder. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)

Vi har noe av skylda...

Vi er en lokalbank som er engasjert i lokalsamfunnet vårt, og dette er vi meget stolte av.

Igjennom vår #Skylda kampanje ønsker vi å vise dere hvor mye vi, sammen med dere som våre kunder, bidrar med i lokalsamfunnet.

Hvorfor nettopp #Skylda?

Vi har noe av "skylda" for at barn og unge har muligheter til å drive idrett og kultur i lokalsamfunnet.

Vi har noe av skylda for at barn kan trene på en kunstgressbane, for at det finnes lekeapparater, for at vi har kunstsnøanlegg, for at det spilles musikk i gatene og ikke minst festivalene i lokalsamfunnet.  

 I 2017 bidro vi med totalt ca 8 millioner tilbake til dere og der du bor i vårt markedsområde. Dette er noe å være stolt av.

Deler av vårt overskudd går til våre to stiftelser: Sparebankstiftelsen Askim og Sparebankstiftelsen Spydeberg. Stiftelsene våre støtter varige prosjekter som gagner barn og unge.

 

Vi har noe av skylda og håper du som kunde har gleden av det. #Skylda.

 

Som kunde hos oss er du med å bidrar

Du bidrar til at lokalsamfunnet stadig er i utvikling og er et sted det er koselig å vokse opp i. Du bidrar til at barn og unge får delta innenfor kultur og idrett. Du bidrar til et blomstrende lokalsamfunn.

Tusen takk for at du er vår kunde.