Hvorfor bør du velge oss?

Vi er banken med det store hjertet og fornøyde kunder. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)
Vi har noe av skylda...

Vi har noe av skylda...

Vi er en lokalbank som er engasjert i lokalsamfunnet vårt, og dette er vi meget stolte av.

Igjennom vår #Skylda kampanje ønsker vi å vise dere hvor mye vi, sammen med dere som våre kunder, bidrar med i lokalsamfunnet.

Hvorfor nettopp #Skylda?

Vi har noe av "skylda" for at barn og unge har muligheter til å drive idrett og kultur i lokalsamfunnet.

Vi har noe av skylda for at barn kan trene på en kunstgressbane, for at det finnes lekeapparater, for at vi har kunstsnøanlegg, for at det spilles musikk i gatene og ikke minst festivalene i lokalsamfunnet.  

 I 2017 bidro vi med totalt ca 8 millioner tilbake til dere og der du bor i vårt markedsområde. Dette er noe å være stolt av.

Deler av vårt overskudd går til våre to stiftelser: Sparebankstiftelsen Askim og Sparebankstiftelsen Spydeberg. Stiftelsene våre støtter varige prosjekter som gagner barn og unge.

 

Vi har noe av skylda og håper du som kunde har gleden av det. #Skylda.

 

Som kunde hos oss er du med å bidrar

Du bidrar til at lokalsamfunnet er et koselig sted å vokse og bo i. Du bidrar til at barn og unge får delta innenfor kultur og idrett. Du bidrar til et blomstrende lokalsamfunn.

Tusen takk for at du er vår kunde.