Hvorfor bør du velge oss?

For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)

Vi skaper gode relasjoner

Med personlig rådgivning, og ansatte som bryr seg aktivt om våre kunder og vårt lokalsamfunn hver eneste dag, er en av mange grunner til å velge oss som din lokalbank.

Vi skaper lokale arbeidsplasser

Vi er lokalbanken som skaper lokale arbeidsplasser, vi er en god støttespiller for små og mellomstore bedrifter. Din suksess er også vår suksess. Med oss som din lokalbank, er du med og bygger et aktivt lokalsamfunn. 

Vi skaper verdi i lokalsamfunnet!

Hva hadde et 17. mai tog vært uten korps? Vi er lokalbanken som siden 1859 som har vært en stolt bidragsyter i lokalsamfunnet. Spydeberg Rock, Askimbyen, Småbyen Spydeberg og lokale idrettslag er noen av våre faste sponorater som vi er stolte av å samarbeide med. 

Store deler av vårt overskudd går til Sparebankstiftelsen Askim

Hvert år går store deler av bankens overskudd til Sparebankstiftelsen Askim. Denne stiftelsen gir igjen tilbake til lokalsamfunnet i form av gaver. Siden 2015 har de gitt ut ca 17.500.000 kroner tilbake til lokalsamfunnet i Askim og i Skiptvet. 

Vi gir også store deler av overskuddet til Sparebankstiftelsen Spydeberg

Sparebankstiftelsen Spydeberg er også vår stiftelse, som får store deler av overskuddet - hvert år. De gir tilbake iform av gaver til varige prosjekter som gagner først og fremst barn og unge. Spydeberg og Hobøl er deres markedsområde. 

Hugo - vår maskot i Giraffklubben

Du har kanskje sett han på festivaler, i gå-gata, idrettsanlegg eller andre steder?

Hugo er bare helt fantastisk. Alle barn elsker han - vi er lokalbanken som nemlig bryr oss om mennesker - uansett alder.