Anne Hyttemoen i Eika Forsikring har jobbet med forsikring i over 30 år, og er ikke i tvil: Alle unge mellom 18-34 bør ha innbo-, reise- og ulykkesforsikring.

– Derfor har vi skreddersydd en kombipakke med våre beste forsikringer til deg som er under 34 år. Du skal ikke trenge å tømme lommeboka for å ha råd til en ordentlig forsikring, sier hun.

UNG-forsikringen koster kun 160 kroner og inkluderer de tre forsikringene som er viktigst for deg som er ung:

1. Innbo Pluss – dekker det du eier hjemme

Med egen innboforsikring har du forsikret alt du har med deg fra barndomshjemmet, i tilfelle innbrudd, brann eller vannskade. I tillegg dekker forsikringen eventuelle skader som skjer i en flytteprosess.

2. Reise Pluss – ekstra trygghet i inn- og utland

Reiseforsikringen gjelder fra du låser deg ut hjemme, og på reiser. Det er kjekt å ha dersom bagasjen skulle forsvinne, men det er ikke hovedgrunnen til at du bør ha en god reiseforsikring:

– Skulle uhellet være ute, dekker forsikringen alt av medisinske utgifter og sykehusopphold. Forsikringssummen er ubegrenset, og gjelder også hjemtransport, sier Hyttemoen.

3. Ulykkesforsikring – hvis uhellet er ute

Det er heldigvis ikke så ofte en har bruk for ulykkesforsikring, men dersom det skulle oppstå en ulykke er den uunnværlig:

– Livssituasjonen kan plutselig bli snudd på hodet ved ulykker. Ulykkesforsikringen inkluderer medisinsk invaliditet inntil 1 million kroner, og er veldig god å ha med seg på flyttelasset, avslutter Hyttemoen.

Bestill UNG-forsikring her eller kontakt oss hvis du har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne.