Nå kan du betale med smartklokken

Med aktivitetsklokke fra Fitbit eller Garmin kan du nå betale kontaktløst med ditt Mastercard. Det er ikke lenger krise hvis du glemmer lommeboka og mobilen hjemme.
  • Trygt, brukervennlig og raskt
  • Smidig kobling av aktivitet og betaling
  • Fungerer som et kontaktløst kort

Fitbit Pay

Betal med sportsklokker fra Fitbit.

Fitbit Pay benytter Near Field Communication (NFC) for å gjennomføre kontaktløse betalinger. Tjenesten eies av Fitbit og betalingene skjer via Visa og Mastercard nettverkene. Fitbit Pay har ingen egne beløpsgrenser, beløpsgrensene i kortet gjelder.

Garmin Pay

Betal med sportsklokker fra Garmin.

Garmin Pay benytter Near Field Communication (NFC) for å gjennomføre kontaktløse betalinger. Tjenesten eies av Garmin og betalingene skjer via Visa og Mastercard nettverkene. Garmin Pay har ingen egne beløpsgrenser, beløpsgrensene i kortet gjelder.

Tokenisering reduserer mulighet for svindel

I dag forventer du som forbruker teknologi som kan hjelpe deg å løse oppgaver i hverdagen med så få klikk som mulig.

 

Nå kan du betale kontaktløst på farta, uten å bekymre deg for at kredittkortopplysningene dine kan komme på avveie. Fitbit og Garmin Pay bruker Mastercards bransjeledende token-tjenester som gir brukerne høyeste grad av sikkerhet. Det betyr i praksis at du kan betale like sømløst, trygt og enkelt med smartklokken som med det fysiske kortet.

 

Tokenisering er en egen krypteringsløsning som benytter et virtuelt, unikt kortnummer til betalingen med klokken, og ikke ditt faktiske kortnummer. Tokensiering reduserer dermed muligheten for svindel og forhindrer at kortinformasjonen din kommer på avveie.